Розвиток спеціальних координаційних здібностей велосипедистів вмх початкового рівня навчання - (:unkn) unknown (My University, 2023)
В роботі обґрунтовано особливості використання ігрового методу для удосконаленні координаційних здібностей велосипедістів з BMX 10-11 років Складена програма удосконалення координаційних здібностей велосипедистів, представлені результати використання програми для удосконалення спеціальних координаційних здібностей велосипедистів з ВМХ-гасе засобами ігрового методу.
Keywords: ВМХ-гасе, велоспорт, ігровий метод, координаційні здібності.