Вплив e-commerce на розвиток національної економічної екосистеми - Liubov, Vodianka (My University, 2023)
Розвиток діджитал-технологій є каталізатором розвитку сучасної економіки як на теренах України, так і всього світу. Електронна комерція, що виникла під впливом технологій, є доповнюючим фактором основної діяльності підприємств та засобом розширення горизонтів. Проаналізувавши світову та національну статистику електронної комерції, були знайдені шляхи розвитку сфери на національному рівні, а також виявлені певні позитивні та негативні моменти ведення електронного бізнесу в мережі інтернет та наслідки впливу діджитал складової
Keywords: е-commerce, діджитал-технології