Тимчук Б. Історичні фільми як інноваційний засіб мотивації учнів на уроках історії: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Тимчук, Богдан (My University, 2023)
Тимчук Б. Історичні фільми як інноваційний засіб мотивації учнів на уроках історії: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.