Метрологія та стандартизація - Стринадко, Мирослав Танасійович; Фесів, Вячеслав Ігорович (Стринадко М.Т., Фесів В.І. Методичні рекомендації до лабораторного практикуму з навчальної дисципліни “Метрологія та стандартизація”. Чернівці: Чернівецький національний Університет імені Юрія Федьковича , 2022. – 105 с., 2022)
Методичні рекомендації до лабораторного практикуму з навчальної дисципліни “Метрологія та стандартизація” для студентів усіх форм навчання спеціальностей “Метрологія, інформаційно-вимірювальна техніка”, “Телекомунікації та радіотехніка”.
Keywords: Метрологія, стандартизація, телекомунікації