Організація та управління землевпорядним та геодезичним виробництвом - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У навчальному посібнику викладено основи організації та управління землевпорядним і геодезичним виробництвом; основні функції управління; організація роботи з людськими ресурсами; планування та проєктування роботи на підприємстві; мотивація діяльності; основи ухвалення управлінських рішень; організаційне планування кадрової політики в органах земельних ресурсів; організація навчання персоналу. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій; викладачів, науковців, керівників підприємств, установ, організацій, інших зацікавлених осіб.
Keywords: організація; управління; землеустрій; землевпорядне підприємство; геодезичне підприємство; людські ресурси; кадрова політика; планування; земельні ресурси; землевпорядна освіта