Формування комунікативної компетентності у дітей старшого дошкільного віку із моторною алалією засобами компʼютерних ігор (платформа Learningapps) - Підойма, Галина Драгошівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі проведено аналіз наукових джерел досліджуваної теми; досліджено сутність та перспективи використання комп’ютерних ігор у процесі корекційно-педагогічної діяльності з дітьми, які перебувають у старшому дошкільному віці; розроблено та перевірено в експериментальних умовах ефективність використання компʼютерних ігор в корекції мовлення у дітей старшого дошкільного віку.
Keywords: інтерактивність; корекційно–педагогічна робота; логопедичні компʼютерні ігри