Податковий компроміс: формальний та практичний аспект. - Стойко, Діана (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (6 травня 2022 року). Юридичний факультет Чернівці: Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2022. С. 71-72. (Науковий керівник – Нестеренко Л.Б.), 2022)
Податковий компроміс є першим кроком до розбудови прозорих, справедливих і законних податкових відносин. На практиці ж випливає багато неоднозначних трактувань і непорозумінь. Успішна та результативна реалізація податкового компромісу має стати позитивним фактором становлення довіри платників податків до фіскальних органів, уряду та держави в цілому.
Keywords: податковий компроміс; публічні фінанси; платник податків