НАСКРІЗНА ПРОГРАМА ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ (БАКАЛАВРАТ) - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Подано детальні рекомендації та методичні вказівки для успішного проходження практики, спрямованої на всебічний розвиток у майбутніх фахівців ключових професійних знань, умінь і навичок. Завдяки цим настановам практиканти зможуть здобути необхідний досвід, що підготує їх до ефективної роботи в обраній галузі та забезпечить готовність до вирішення професійних викликів у майбутній кар’єрі. Рекомендовано для студентів галузі знань 061 "Журналістика" денної та заочної форм навчання.
Keywords: програма практики для бакалаврів; журналістика; кросмедійність; ознайомча практика; навчальна практика; навчально-виробнича практика; виробнича практика