ІІІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ ПАМ'ЯТІ ГАНСА ГРОССА: ЗБІРНИК ТЕЗ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Матеріали викладено в авторській редакції. Відповідальність за їхню якість, достовірність, а також відсутність у них відомостей, що становлять державну таємницю та інформацію для службового користування, несуть автори.
Keywords: криміналістика; криміналістика у воєнний період; криміналістика у поствоєнний період; судова експертиза; кримінальна психологія; кримінальне право; кримінологія