Кредит як джерело фінансових ресурсів забезпечення потреб підприємств малого та середнього бізнесу. - Ковалевич, Дарія (Чернівці : Технодрук, 2021)
Розкрито місце кредиту як інструменту формування джерел фінансових ресурсів суб'єктів малого і середнього бізнесу в Україні. Обґрунтовано заходи, спрямовані на підвищення дієвості кредитного забезпечення потреб розвитку відповідного сектору національної економіки.
Keywords: малий бізнес; фінансові ресурси; кредит