Буковина у правовій системі Румунії (1918-1940 рр.) - Toronchuk, Ivan ("Юридика", 2024)
У монографії на основі нормативно-правових актів, архівних матеріалів, вітчизняної та зарубіжної наукової літератури дослдіжуються історико-правові й міжнародні аспекти становлення та розвитку румунської правової системи на Буковині у міжвоєнний період (1918-1940 рр.). Для науковців, практиків, науково-педагогічних працівників, студентів, аспірантів закладів вищої освіти та всіх тих, хто цікавиться історією Буковини у складі правової системи міжвоєнної Румунії.