Телеграм-бот для збереження багаторазової передачі документів - Крамар, Валерій Максимович; Шийчук, Тарас Тарасович (Глухівський НПУ ім. О. Довженка, 2023)
Опис та інструкція для використання телерам-бота у навчальній роботі викладача/вчителя
Keywords: освіта, професійна освіта, інноваційні технології, цифрові технології в освіті