Репетиція 1625-го: організація комісії для приборкання Війська Запорозького у маловідомій річпосполитській кореспонденції 1623 р. - Kovalets, Taras (My University, 2023)
Ковалець Т. Репетиція 1625-го: організація комісії для приборкання Війська Запорозького у маловідомій річпосполитській кореспонденції 1623 р. [в:] ХІІІ Буковинська міжнародна історико-краєзнавча конференція. Тези доповідей. Чернівці, 27 ‒ 28 жовтня 2023 р. / Наук. ред. О.В. Добржанський. Чернівці: Технодрук, 2023. С. 180-182.