Методика техніко- тактичної підготовки юних футболістів різних амплуа у форматі гри 9х9 - Верстяк, Ярослав Сергійович (My University, 2023)
Теоретично проаналізовано доцільність проведення технікотактичної підготовки футболістів груп початкової підготовки враховуючи особливості гри у форматі 9х9, що дозволяє підвищити рівень техніко тактичної підготовленості юних футболістів 9-10 років, позитивно впливати на показники технічної підготовленості. Проаналізований комплекс засобів технічної спрямованості із застосуванням м'яча на нитці як засіб підвищення технічної підготовленості футболістів груп початкової підготовки, визначено методику техніко-тактичної підготовки юних футболістів 9-10 років, з урахуванням у форматі гри в 9х9.
Keywords: застосуванням м'яча на нитці, техніко-тактична підготовка.