Територіальне планування розвитку міської забудови мікрорайону "Роша" - Муха, Анна-Христина Володимирівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Розглянуто теоретико-методологічну основу дослідження територіального планування. Проведено суспільно-географічну характеристику мікрорайону «Роша». Проаналізовано зміни зонування та типи забудови мікрорайону. А також структуру земельного фонду, стан транспортної інфраструктури досліджуваного мікрорайону. Розкрито проблеми та перспективи розвитку мікрорайону через SWOT та PEST аналізи.
Territorial planning for the development of urban development in the "Roșa" microdistrict
Keywords: урбаністика; житловий мікрорайон; міське планування; типи забудови; генеральний план