Збірник Тез Всеукраїнської науково-практичної конференції, Чернівці - Кафедра сучасної української мови (My University, 2021)
У збірнику репрезентовано матеріали Всеукраїнської наукової інтернет-конференції „Леся Українка і сучасний гуманітарний дискурс”, що відбулася 23 лютого 2021 р. на філологічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича з нагоди 150-річчя від дня народження відомої української письменниці Лесі Українки. Для науковців, учителів, студентів ‒ усіх, кого цікавлять питання ідіостилю Лесі Українки, дискурсивно-жанрових виявів її творчості, літературознавчої рецепції, гуманістичних ідей та дидактики.
Keywords: Леся Українка, філологія