Закон України «Про колективні договори і угоди» потребує змін - Hetmanseva, Nina; Козуб, Ирина (Підприємництво, господарство і право, 2010)
У статті досліджуються деякі прогалини та колізії у Законі України «Про колективні договори і угоди», обґрунтовується необхідність внесення змін до Закону
Keywords: колективні договори і угоди; сторони колективного договору, угоди; тру довий колектив; професійна спілка.; колективні договори і угод; сторони колективного договору; угоди; трудовий колектив; професійна спілка