Роль співпраці дошкільної установи з батьками вихованців в українській діаспорі США і Канади - Рудницька-Юрійчук, Ірина Романівна (СумДПУ ім. А.С. Макаренка, 2010)
У статті розглянуто особливості організації та спільної діяльності батьків та вихователів українського дитячого закладу в діаспорі США і Канади. Автор наголошує на необхідності тісної співпраці виховного закладу з сім’єю, мотивуючи цей факт покращенням якості навчально-виховного процесу в українському дитячому садку.
Keywords: батьки; діти дошкільного віку; дошкілля; завдання; навчально-виховний заклад; співпраця; українська діаспора; форма роботи