Кодекс адміністративного судочинства України: Науково-практичний коментар - Savchyn Савчин, Nelia Неля (Алерта, 2024)
В даному науково-практичному коментарі Кодексу адміністративного судочинства України, з урахуванням останніх його змін, проведено науково-системний аналіз норм адміністративного процесуального права з роз'ясненнями і коментуванням всіх його положень. Коментар розрахований на працівників суду, прокуратури, адвокатури, юрисконсультів, викладачів, студентів вищих навчальних закладів та широкого наукового загалу.
Keywords: позовне провадження; письмові заяви учасників справи; заяви по суті справи; заяви з процесуальних питань; відкриття провадження у справі; підготовче провадження