Аналіз бізнес-процеcів: методологічний аcпект - Ковальчук, Тетяна, Миколаївна; Вергун, Андрій Іванович (Чернівецький національний університет, 2022)
Методологічні засади аналізу бізнес-процесів трансформуються в діалектичний метод пізнання, який передбачає системний розгляд досліджуваного об’єкта у різнобічних зв’язках, взаємодії, неперервному русі та змінах. Для підтримання процесно-орієнтованого управління підприємство повинно мати новий клас «горизонтальних» інформаційних систем, що формуються на основі аналізу робочих потоків виробничих задач. Запропоновано методику аналізу безперебійного протікання бізнес-процесу.
ANALYSIS OF BUSINESS PROCESSES: METHODOLOGICAL ASPECT
Keywords: процесно-орієнтоване управління; аналіз бізнес-процесів; економічний аналіз; методологія економічного аналізу