Погребенник К. Культ св. Климента в середньовічній Русі: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Погребенник, Катерина (My University, 2023)
Погребенник К. Культ св. Климента в середньовічній Русі: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.