Менеджмент туристичної індустрії: практикум - Руденко, В.П.; Підгірна, В.Н.; Наконечний, К.П.; Ємчук, Т.В.; Ячнюк, М.О.; Руденко, С.В.; Цепенда, М.М.; Данілова, О.М.; Бурка, В.Й.; Єремія, Г.І.; Паламарюк, М.Ю.; Чубрей, О.С.; et al. (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2023)
У навчальному посібнику розкриті прикладні аспекти туристич- ного менеджменту, менеджменту туристичних ресурсів і суб’єктів туристичної індустрії, особливості державної політики та стратегія розвитку туризму в Україні. Для студентів закладів вищої освіти, молодих науковців, аспі- рантів, викладачів і тих, хто цікавиться базовими аспектами управ- лінської науки, розумінням концептуальних основ системного ме- неджменту організацій.
Keywords: туристичний менеджмент; менеджмент туристичних ресурсів; суб'єкт туристичної індустрії; стратегія розвитку туризму; менеджмент організацій